Bruynzeel Keukens Showroom

Een keuken die helemaal past bij jou

Wanneer je een woning of appartement koopt in Spoorpark, is het daarna tijd om na te denken over één van de belangrijkste plekken in je nieuwe woning: de keuken. De woningen en appartementen in Spoorpark worden standaard zonder keuken verkocht, maar Bruynzeel Keukens heeft op basis van de enquêteresultaten van Spoorpark enkele keukens ontworpen en hiervoor een aanbieding gemaakt. Deze ontworpen keukens vind je, zodra de verkoop start, bij jouw favoriete woning als download.

Waar moet jouw keuken aan voldoen? Elke keuken is uniek en moet passen bij jouw leefsituatie en specifieke wensen. In het project Spoorpark werken we daarom samen met Bruynzeel Keukens Utrecht.

image alt

Ieder type huis

Bruynzeel Keukens heeft voor elk type woning in Spoorpark een keuken ontworpen, passend bij de stijl en ruimte van jouw woning. Samen met de keukenontwerper kan je zelf jouw keuken verder ontwerpen aan de hand van het model dat zij al hebben gecreëerd. Dat zorgt ervoor dat je niet helemaal vanaf nul moet beginnen en daarmee hopen we je een beetje te kunnen ontzorgen. Een woning kopen doe je namelijk niet elke dag!

image alt

Een keuken naar jouw wensen

Wil je een andere keukenopstelling, andere keukenkastjes of andere apparatuur? Dit is uiteraard mogelijk. De aankoopadviseur van Bruynzeel Keukens neemt je uitgebreid mee in de mogelijkheden en maakt samen met jou een 3D ontwerp van jouw nieuwe keuken. 

Next125

Op zoek naar een kwalitatieve Duitse keuken? Kijk dan eens naar next125 die ook door Bruynzeel Keukens wordt aangeboden. De next125-keuken worden geproduceerd in Duitsland en staan voor een premium keukenmerk met een stijlvol design. Daarnaast staan deze keukens ook voor authenticiteit, exclusiviteit en duurzaamheid. 

Meer weten over next125
image alt

De werkwijze van Bruynzeel Keukens

Met jarenlange ervaring is Bruynzeel Keukens volledig op de hoogte van alle technische aspecten die bij de bouw van een nieuwe woning en het plaatsen van de keuken komen kijken. Daarbij heeft Bruynzeel meegekeken met de verkooptekening van jouw nieuwe woning; dit maakt dat Bruynzeel Keukens goed op de hoogte is van alle ‘ins and outs’ van jouw nieuwe woning.

Jouw keuken wordt op CO2-neutrale wijze geproduceerd in de keukenfabriek van Bruynzeel. Keukens in Bergen op Zoom. Daarna wordt de keuken met de grootst mogelijk zorg en aandacht geleverd, gemonteerd en aangesloten na oplevering van de woning.

Kom in contact met Bruynzeel Keukens

4 tips bij het creëren van jouw keuken

Tip 1: Breng jouw wensen in kaart

Zet voorafgaand al eens op een rijtje wat jouw belangrijkste wensen zijn voor de nieuwe keuken. Welke ergernissen heb je bijvoorbeeld in de huidige keuken en wil je zeker niet in de nieuwe keuken terugzien? 

Tip 2: Welke stijl spreekt je aan?

Keukenkastjes zijn er in verschillende uitstralingen. Daarnaast is elk keukenkastje ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Van marmerlook tot hout en van okergeel tot nachtblauw. Wist je dat sommige keukens in maar liefst 1.950 verschillende kleuren gelakt kunnen worden? Maak een moodboard en kijk eens op Pinterest.

Tip 3: Ontdek de keukenruimte

Hoe staat jouw keuken in verbinding met de rest van het interieur? Welke indeling is voor jou het meest praktisch? De adviseurs van Bruynzeel Keukens kunnen je uitgebreid adviseren over functionaliteit en de ideale indeling van jouw keukenruimte.

Tip 4: Welke apparatuur en keukenonderdelen mogen echt niet ontbreken?

Hoe vaak kook je en welke apparatuur is hierbij onmisbaar? Hoeveel voorraadlades heb je nodig om wekelijks alle boodschappen op te kunnen bergen? En heb je misschien al voorkeur voor een bepaald merk apparatuur?