Bereikbaarheid Mijdrecht

Mijdrecht ligt mooi tussen de polders, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. Per auto liggen steden als Utrecht, Amsterdam, Haarlem en Alphen aan de Rijn om de hoek. 

image alt

Pak de fiets

Spoorpark ligt midden in Mijdrecht en alles is makkelijk en goed te bereiken. De dagelijkse boodschappen doe je gewoon in je eigen dorp, lopend of op de fiets. En door de ligging tussen de polders en vlakbij de Vinkeveense Plassen kun je hier uitstekend fietstochten maken. Een rondje langs deze plassen is vanuit Mijdrecht zo’n 28 kilometer, heerlijk voor de fietsliefhebbers.

image alt

Neem de trein of bus

Ondanks dat Mijdrecht nog een prachtig spoorgebouw kent - waar jij straks naast woont -, heeft het geen treinstation meer dat daadwerkelijk in gebruik is. Wil je met de trein ergens naartoe? Dan kun je bijvoorbeeld op station Breukelen of Woerden opstappen. Naar station Breukelen? Daar brengt bus 130 je naartoe binnen een halfuur. Binnen 25 minuutjes sta je met lijn 123 op station Woerden.

Met de auto

Spoorpark zelf wordt autoluw, je parkeert aan de rand van je wijk of op eigen terrein bij je woning. Wil je vanuit huis de regio in voor werk of een dagje weg? In nog geen 5 minuten bereik je de provinciale weg N201. Vanuit daar ben je met 10 minuten op de A2 richting Amsterdam of Utrecht. Of ga juist de andere kant uit, richting de A4 voor Schiphol of Haarlem.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat is er te doen? Bekijk de voorzieningen