Wonen in Mijdrecht

Nu nog een verlaten terrein, straks de plek waar je je helemaal thuis voelt. Het gebied rondom het voormalige stationsgebouw krijgt een nieuwe bestemming: hier komt de nieuwbouwwijk Spoorpark. Hier woon je straks in moderne en comfortabele woning of appartement, tussen het groen, midden in het dorp Mijdrecht. Check jij hier in om thuis te komen?

image alt

Nieuwbouw Spoorpark

Op het voormalige stationsterrein van Mijdrecht en een deel van het spoortracé ontwikkelt BPD het nieuwbouwplan Spoorpark. Het stationsgebouw wordt gerestaureerd en krijgt een centrale functie voor de buurt. Over de spoorlijn komt een mooie groene route waar het heerlijk fietsen, wandelen en spelen is. Spoorpark kent straks een diversiteit aan woningen: eengezinswoningen, twee onder een kap-woningen, vrijstaande villa’s en appartementen. En dat allemaal op een fantastische plek, met een mooi verleden, midden in het dorp en tussen het groen.    

image alt

Centraal gelegen

Mijdrecht is het grootste dorp van gemeente De Ronde Venen en ligt midden in de ronde polders waar de gemeente haar naam aan dankt. Hier wonen staat garant voor weidse uitzichten over de polder. En op de typische Hollandse luchten vol wollige stapelwolken. Het dorp biedt veel voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants. Door de centrale ligging ben je zo in de grotere dorpen en steden als Breukelen, Alphen aan de Rijn, Amsterdam en Utrecht . Bestemming snel bereikt!

Meer over de voorzieningen
  Home
  Visie Spoorpark