Bewoners Spoorpark creëren droomtuin in SBS6 programma

25 oktober '23

De woning van één van de bewoners van Spoorpark was onlangs te bewonderen in het populaire SBS6 programma ‘De Grote Tuinverbouwing’. Met een duidelijke visie voor ogen, wensten deze nieuwe Spoorparkers niets minder dan een idyllische, landelijke tuin, waar groen en rust de boventoon voeren en waar ze met vrienden en familie kunnen ontspannen.

image alt

Groene oase van rust

Het weekend is voor deze enthousiaste bewoners niet compleet zonder een gezellige barbecue. Ze zijn vastberaden om hun dromen werkelijkheid te laten worden en zichzelf te omringen met een groene oase van rust en ontspanning. Met de hulp van de experts uit 'De Grote Tuinverbouwing' zetten ze alles op alles om hun wensen te vervullen. 

Bekijk de aflevering
image alt

Laatste woning! Per direct beschikbaar!

Ook zo enthousiast geworden van plan Spoorpark na het zien van deze aflevering met misschien wel jouw toekomstige buurtbewoners? Wellicht is deze laatste 2 onder 1 kapwoning dan iets voor jullie. De woning is per direct beschikbaar en de wanden zijn al mooi strak gespoten. Interesse? Vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Laatste woning bekijken
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Heb je een vraag? Neem contact op