Casco bouw, wat is dat eigenlijk?

3 maart '23

De laatste 4 stoere 2 onder 1 kapwoningen in Spoorpark worden al in het voorjaar van 2023 casco opgeleverd. Wat houdt dat eigenlijk in, een casco woning? We leggen je deze term graag uit zodat je precies weet wat te verwachten als je straks de sleutel krijgt van 1 van deze royale woningen met industriële look.

Bekijk de woningen
image alt

Van casco naar droomwoning

Een casco woning betekent keuzevrijheid en meer controle over je budget. In sommige gevallen wordt alleen de ruwbouw door de aannemer gedaan. Dan worden de fundering, de riolering en het leidingwerk aangelegd en de draagmuren en het dak geplaatst. De afwerking van de woning bepaalt de toekomstige bewoner helemaal zelf.

De 4 royale 2 onder 1 kapwoningen in Spoorpark worden opgeleverd zonder keuken en sanitair, maar inclusief benodigde aansluitingen en binnenwanden. Nadat je de sleutel in handen hebt, gaat de door jou gekozen keuken- en sanitairspecialist aan de slag om de cascowoning te transformeren tot jouw droomhuis. Dit geeft jou alle ruimte om nagenoeg zonder bouwtijd en bijbehorende dubbele maandlasten een nieuwbouwwoning te kopen, maar dan wel helemaal naar jouw eigen smaak afgewerkt. Win-win!

Kom de woningen zelf ervaren

De casco woningen zijn nagenoeg klaar voor oplevering. Op 6 april heb je de unieke mogelijkheid om van 15:00 - 17:30 uur de woningen en de prachtige plek zelf te ervaren. Vanaf dat moment kun je je ook meteen aanmelden als kandidaat-koper. Zien we je daar?

Bekijk de woningen online
Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Benieuwd naar Spoorpark Mijdrecht? Bekijk de locatie