22 september 2021

Spoorpark gaat in verkoop

Schrijf de datum in je agenda, want Spoorpark gaat in verkoop. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw Mijn Eigen Huis account.

Wil jij in Spoorpark wonen?

15 september '21

Het is bijna zover! De datum voor de start verkoop van de appartementen en woningen in Spoorpark is bekend. Van woensdag 22 september 12 uur tot en met maandag 4 oktober 10 uur kun je jouw favoriete woning(en) via het winkelwagentje in je Eigen Huis-account aan ons doorgeven.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Maak een eigen account aan

Voor het inschrijven voor jouw favoriete woning in Spoorpark, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Maak deze vandaag nog aan, want dan ben je goed voorbereid en kan je, tijdens de inschrijfperiode, jouw voorkeuren doorgeven. Wanneer je je als belangstellende hebt aangemeld voor deze fase van het nieuwbouwproject Spoorpark, ontvang je automatisch een e-mail als de verkoop is gestart. 

Op korte termijn worden alle verkoopstukken op de website geplaatst. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Verkoopprijzen

We horen je denken: wanneer worden de koopsommen bekend gemaakt? De koopsommen worden op donderdag 16 september gecommuniceerd. We sturen hierover een bericht naar alle belangstellenden. De V.O.N.-prijzen zijn dan ook terug te vinden bij het woningaanbod.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Je kunt je inschrijven tot 4 oktober 10:00 uur. Vervolgens zal de notaris een loting uitvoeren en worden de woningen toegewezen. Elke inschrijver wordt op 7 oktober om 12:00 geïnformeerd over de uitslag via e-mail én het Mijn Eigen Huis account.

Wel of geen woning

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan ontvang je hierover bericht. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Niet alle bouwnummers in verkoop

Op de plek waar bouwnummers 20 tot en met 23 komen, is in het verleden een grondwaterverontreiniging aangetroffen. De bron van de verontreiniging is al lange tijd niet meer aanwezig en de verontreiniging zelf neemt af. Bij de laatste meting is deze verontreiniging dusdanig afgenomen dat het onder het interventieniveau is waardoor de kavels geschikt zijn voor woningbouw. Het bevoegd gezag wenst echter nog een laatste meting uit te laten voeren om te kunnen bevestigen dat de verontreiniging zo ver is afgenomen dat het inderdaad geen belemmering vormt voor woningbouw. Deze meting zal in het najaar plaatsvinden en daarom worden deze woningen in een later stadium in verkoop gebracht. Uiteraard houden we je op de hoogte over de stand van zaken zodat je, als we zo ver zijn, je kan inschrijven voor deze prachtige woningen.Bekijk de woningconfigurator

Om een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige woning, hebben we een 3D-model gemaakt van het appartementengebouw. Bekijk de woningen van binnen en buiten en krijg steeds meer gevoel voor de mooie huizen die worden gebouwd in Spoorpark.

Bekijk de woningen in 3D
Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis