De definitieve prijzen van Spoorpark zijn bekend

16 september '21

Heb je een oogje op één van die mooie woningen en appartementen in Spoorpark? Dan zit je natuurlijk met smart te wachten op de v.o.n-prijs van jouw droomwoning. De definitieve prijzen zijn vastgelegd.

Wat is jouw favoriet?

Gaat jouw voorkeur uit naar een appartement, een Tuinmuurvilla of kies je toch voor een 2-onder-een-kap woning? Natuurlijk wil je weten of dit binnen jouw budget past. Bekijk snel alle verkooprijzen bij het woningaanbod. 

Bekijk het woningaanbod
image alt

Woningconfigurator

Heb je de woningconfigurator al gezien? Om je een goed en gedetailleerd beeld te geven van woningen van Spoorpark is de woningconfigurator ontwikkeld. Hier zie je heel duidelijk hoe de woningen gesitueerd zijn in het totale plan en hoe de woningen er van binnen uitzien.

Bekijk de woningconfigurator

Start verkoop

Op 22 september om 12 uur start de verkoop van Spoorpark en de komende dagen wordt alle verkoopdocumentatie online geplaatst.

Heb jij interesse in een woning in Mijdrecht? Meld je dan nu nog aan als belangstellende bij het woningtype van jouw keuze. Op 22 september ontvang je een e-mail met een link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en je vertellen wat je moet doen om je voorkeuren door te geven.