De laatste 4 woningen van Spoorpark gaan in verkoop

28 februari '23

In september 2021 zijn de eerste 35 woningen in verkoop gegaan en nu is het de beurt aan de laatste 4 bouwnummers. Dit zijn duurzame tweekappers in een groene omgeving. Wil jij ook wonen in de nabijheid van het fijne centrum van Mijdrecht. Schrijf je dan in voor deze fase en blijf op de hoogte.

Bekijk de woningen
image alt

De tweekappers

De laatste woningen van Spoorpark zijn zeer riant en hebben een woonoppervlakte van 178m² tot en met 191 m². De percelen zijn ruim te noemen vanaf 253m² tot en met 291m². Wat een heerlijke ruimte voor jou en je gezin. 

Zie de bouwnummerteksten voor de specifieke informatie en opgenomen opties per woning om af te tasten welke woning het best bij jou past. Bekijk ook de recent gemaakte foto's en meld je aan voor deze laatste 4 woningen als je automatisch op de hoogte gehouden wil worden.

Oplevering en super duurzaam

Nieuwbouw kopen zonder lang te hoeven wachten. De oplevering van de woningen van Spoorpark laat niet lang meer op zich wachten. Dat heeft als grote voordeel dat je niet lang met dubbele lasten zit. Daarnaast is de kans groot dat je energielasten drastisch zullen dalen. De laatste twee 2-kappers zijn namelijk, net zoals de andere woningen in Spoorpark, uitermate duurzaam en daarmee voorbereid op de toekomst. Zo hebben deze woningen een energielabel A+++, ligt het dak vol met zonnepanelen en koel en verwarm je jouw huis door middel van een luchtwarmtepomp.  

Een fijne wijk om te wonen

Spoorpark is een nieuw project in Mijdrecht waar 39 woningen worden gerealiseerd. Een wijk met een dorps karakter met een knipoog naar de historie van het gebied.

Zoals de naam al doet vermoeden bevindt Spoorpark zich op een historisch stationterrein. Waar vroeger de treinen reden, komen nu prachtige nieuwbouw woningen. Een plek voor iedereen met een grote variatie aan woningen. Het centrum van Mijdrecht is op fietsafstand en Mijdrecht ligt onder de rook van Amsterdam. Omringd door natuur waar kan worden gerecreëerd.

Start verkoop middels open huis

Omdat de woningen nagenoeg gereed zijn willen we jou uitnodigen in de woningen op 6 april van 15:00 uur tot en met 17:30 uur om je de beste indruk van deze woningen en prachtige plek te geven. Vanaf dat moment kan je je ook aanmelden als kandidaat-koper. 

Kom je ook?