Heerlijke rijwoningen in Mijdrecht

30 september '21

Heb jij de royale gezinswoningen in Spoorpark al gezien met maar liefst 5 slaapkamers? We zetten graag de rijwoningen van Spoorpark in het zonnetje. Denk jij er over om je in te schrijven voor één van deze woningen? Nu is je kans.

image alt

5 slaapkamers én een tuin

Stel je voor dat jij in één van deze ruime rijwoningen in Spoorpark zou wonen? Deze woningen liggen in een woonblok dat direct opvalt door de kenmerkende sheddaken (of zaagtanddaken). Deze bijzondere dakstructuur geeft het geheel, samen met de oranjerode steen, een stoere industriële uitstraling. 

De rijwoningen zijn royaal en bieden jou en je gezien veel mogelijkheden. Wat dacht je van een lichte woonkamer én een tuin en 5 slaapkamers. Heb je al bedacht hoe je deze gaat indelen? Natuurlijk is alles volledig nieuw en duurzaam; dat zijn grote voordelen van nieuwbouw.

In de tuin vind je een berging en parkeren doe je op de openbare parkeerruimte achter de woning. Mooi en handig detail: aan de voorzijde van de woning bevindt zich vast aan het huis een betonnen bankje. Om heerlijk op te genieten van de middag- of avondzon.

Bekijk het aanbod

Spoorpark in verkoop

De woningen van Spoorpark zijn momenteel in verkoop. De inschrijving sluit op maandag 4 oktober om 10 uur. Mis je kans niet.