Welk woningtype kies jij?

25 januari '21

Op het voormalige stationsterrein van Mijdrecht ontwikkelen we de groene en duurzame wijk Spoorpark. Een fantastische plek met een mooi verleden, midden in het dorp. Met zicht op het park, dat in het midden van dit nieuwbouwproject wordt aangelegd, komen hier 39 koopwoningen. Appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen.

Waar zie jij jezelf al wonen?

Veel verschillende woningtype

Het aantal woningen dat in Spoorpark wordt gerealiseerd is als volgt: 

  • 12 appartementen met een woonoppervlakte van circa 55 tot 75 m2.
  • 9 tussenwoningen met een woonoppervlakte van circa 140 m2.
  • 4 hoekwoningen met een woonoppervlakte van circa 140 m2. 
  • 8 twee-onder-een kapwoningen met een woonoppervlakte van circa 165 m2 tot 180 m2.
  • 4 vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van circa 180 m2 tot 185 m2.
  • 2 tuinmuurvilla's met een woonoppervlakte van circa 160 m2 tot 165 m2.  
image alt

Appartementen in een groene wijk

Spoorpark krijgt een prachtig appartementengebouw van drie woonlagen. In dit gebouw worden 12 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte van circa 55 tot 75 m2. Kies jij voor een appartement met één of twee slaapkamers? De keuze is aan jou. 

image alt

Tussen- en hoekwoningen

In Spoorpark komen 9 rij- en 4 hoekwoningen. Unieke woningen met een fraaie architectuur. De woningen zijn ruim met een oppervlakte van circa 140 m2 en beschikken allen over een eigen ruime achtertuin.

Twee-onder-een kap

Heb jij jouw oog laten vallen op een twee-onder-een kapwoning waar de historie van het stationsgebied tot leven komt? Deze woningen met een bijzondere dakvorm hebben een oppervlakte van circa 165 m2 tot 180 m2 en zijn zodoende ideaal voor gezinnen. 

Vrij wonen in Spoorpark

Tot slot de vrijstaande woningen en tuinmuurvilla's. Zijn het geen plaatjes? Vrij wonen in een groene omgeving in Mijdrecht. In Spoorpark komen in totaal 4 vrijstaande woningen en 2 tuinmuurvilla's. De vrijstaande woningen zijn ruim omgezet en hebben een oppervlakte van circa 180 m2 tot 185 m2. Door de grote ramen komt veel daglicht naar binnen. Stap in de zomer de tuin in en geniet van de vrijheid. 

Ook de tuinmuurvilla's hebben veel te bieden. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 160 m2 tot 165 m2 en hebben een heerlijke tuin. Is dit het ideale huis voor jouw gezin? 

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan nu in voor de woningen van Spoorpark. 

 

Schrijf je nu in
Bekijk de planning Benieuwd naar de plannen?
Bekijk de locatie Nieuwsgierig naar Mijdrecht?