Een voorproefje van de woningen van Spoorpark

31 mei '21

Het gebied waar deze woningen in de toekomst gaan komen, is nu nog kaal en leeg, maar door de bouw van de huizen van Spoorpark komt hier in de toekomst verandering in! Om een goed beeld te krijgen van hoe Spoorpark en de woningen eruit komen te zien, worden er prachtige beelden gemaakt die bijna op een foto lijken. Hierdoor krijg je een goed beeld van jouw droomhuis en de nieuwe buurt. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan deze beelden. We geven je graag een voorproefje.

image alt

De plek waar je elkaar treft

Spoorpark, de plek waar vroeger de treinen arriveerden, wordt een wijk waar mensen straks samenkomen. Een autoluwe plek waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de buurman langs komt voor een kopje koffie. Een wijk met veel groen én toch dichtbij het centrum van Mijdrecht.

De woning op het beeld is een heerlijke 2-onder-1-kapwoning. Een ruim huis dat ideaal is voor een gezin waar iedereen voldoende ruimte heeft. Lekker wonen doe je in Spoorpark. 

Bekijk de woningen

Ben jij geïnteresseerd in wonen in Spoorpark?

Wil jij graag in Spoorpark wonen? Houd dan de website goed in de gaten of schrijf je in voor de projectfase. We houden ze dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zoals de definitieve prijzen, de startdatum van de verkoop en nog veel meer.

Bekijk de locatie Mijdrecht Meer weten over Spoorpark?
Bekijk het aanbod Interesse in een woning?