Greeploze keuken met eilandopstelling populair

17 mei '21

Misschien besteed je wel de meeste tijd in de keuken. Het maken van een heerlijk diner of gewoon lekker hangen met een hapje en een drankje. Hoe je het ook went of keert, de keuken is een belangrijk onderdeel van jouw huis. Dus is het wel zo prettig om daar goed over na te denken.

Om meer te weten te komen over de woonwensen van de toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject Spoorpark, hebben wij in samenwerking met onze partner Bruynzeel Keukens een enquête gehouden. Deze is veelvuldig ingevuld en heeft goede inzichten gegeven in de wensen voor keukens. We zijn blij met de respons, bedankt voor het invullen. 

image alt

Een keukeneiland is populair

Een keukeneiland is populair. Maar liefst 70 procent van alle respondenten heeft aangegeven graag een eilandopstelling in hun keuken te willen. Deze opstelling geeft veel werkruimte en nodigt uit om ‘lekker te hangen’ of kijken hoe jouw partner een maaltijd bereidt terwijl je zelf geniet van een drankje en samen de dag doorneemt. Een keuken is zo veel meer dan de plek waar het eten wordt bereid. Het is de plek waar familie en vrienden samen komen. 

Ook een hoekopstelling kon op veel sympathie rekenen en was de tweede keuze.

Stijl van de keuken

Over smaak valt niet te twisten, maar de stoere zwarte keukens zijn momenteel hip. Niet zo gek natuurlijk, want deze keukens springen er uit met hun afwerking en moderne look. Uit de enquête kwam naar voren dat greeploze keukens als prettig worden ervaren. Het liefst met een composieten afwerkingen. Meer dan de helft van de ondervraagden koos voor dat materiaal voor hun droomkeuken. Daarmee lijkt het tijdperk van kunststof voorbij te zijn.

Bruynzeel Keukens gaat aan de slag met de resultaten en zal voor de toekomstige bewoners van Spoorpark ten tijde van de verkoop passende aanbiedingen maken.  

Wonen in Spoorpark

Zie jij jezelf ook al de sterren van de hemel koken in jouw droomkeuken is Spoorpark? Schrijf je in voor de projectfase en blijf op de hoogte. Deze zomer gaan de woningen van Spoorpark in de verkoop.

Bekijk de woningen