Kom jij in de laatste woning van Spoorpark te wonen?

17 mei '23

Woon jij straks comfortabel in de laatste woning van Spoorpark in Mijdrecht? De 2-onder-1-kapwoningen zijn nu in verkoop en de eerste woningen zijn inmiddels verkocht. Wordt het laatste bouwnummer van jou?

Bekijk de woning
image alt

Bouwnummer 22

De laatste woning van Spoorpark is zeer riant en heeft een woonoppervlakte van 178m². Het perceel is ruim te noemen circa 250m². Wat een heerlijke ruimte voor jou en je gezin. 

Zie de bouwnummertekst voor de specifieke informatie en opgenomen opties. Bekijk ook de recent gemaakte foto's en meld je aan voor deze laatste woning.  

Oplevering en super duurzaam

Nieuwbouw kopen zonder lang te hoeven wachten. De oplevering van deze woning heeft inmiddels plaatsgevonden. Dat heeft als grote voordeel dat je niet lang met dubbele lasten zit. Daarnaast is de kans groot dat je energielasten drastisch zullen dalen. Deze 2-kapper is namelijk, net zoals de andere woningen in Spoorpark, uitermate duurzaam en daarmee voorbereid op de toekomst. Zo hebben deze woningen een energielabel A+++, ligt het dak vol met zonnepanelen en koel en verwarm je jouw huis door middel van een luchtwarmtepomp.  

Alle informatie over de woning staat online en kun je downloaden wanneer dat jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren kan online via Mijn Eigen Huis.

Een fijne wijk om te wonen

Spoorpark is een nieuw project in Mijdrecht waar 39 woningen worden gerealiseerd. Een wijk met een dorps karakter met een knipoog naar de historie van het gebied.

Zoals de naam al doet vermoeden bevindt Spoorpark zich op een historisch stationterrein. Waar vroeger de treinen reden, komen nu prachtige nieuwbouw woningen. Een plek voor iedereen met een grote variatie aan woningen. Het centrum van Mijdrecht is op fietsafstand en Mijdrecht ligt onder de rook van Amsterdam. Omringd door natuur waar kan worden gerecreëerd.

Heb je een vraag? Neem contact op
Reservekandidaat worden? Bekijk het aanbod