Verkoop woningen Spoorpark van start

6 april '23

Woon jij straks comfortabel in een van van de laatste woningen van Spoorpark in Mijdrecht? De 2-onder-1-kapwoningen zijn nu in verkoop. Alle informatie over de woningen staat online en kun je downloaden wanneer dat jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren kan online via Mijn Eigen Huis. In dit bericht lees je alles over inschrijving.

Geef je voorkeuren door

Open huis

We trappen de verkoop af met een open huis op de bouwlocatie. Dat is uniek, want meestal duurt het een periode voordat jouw huis is gebouwd. Dat gaat niet op bij deze woningen, want deze zijn al zo goed al klaar; de oplevering volgt nog in het voorjaar van 2023. 

Kom ook naar het open huis op 6 april van 15:00 tot 17:30 uur en bekijk de woningen van binnen én buiten. Het is geen vereiste om naar het open huis te komen om je te kunnen inschrijven voor deze laatste 2-onder-1-kapwoningen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de verkooptekeningen, informatie over Spoorpark en nog veel meer van jouw favoriete woning. Heb jij een keuze gemaakt voor welke woning(en) je in aanmerking wilt komen? Log in op je Mijn Eigen Huis-omgeving en geef online je voorkeuren door. Inschrijven kan tot 13 april 12:00 uur. Op 14 oktober vanaf 12 uur wordt de uitslag van de toewijzing bekend gemaakt. Dit vind je dan ook terug in je Mijn Eigen Huis account terug.

Verkoopdocumentenpagina
image alt

Inschrijfvoorwaarden

Bij het inschrijven en toewijzen van de woningen zijn enkele voorwaarden van toepassing. Wij streven naar een zo eerlijk en transparant mogelijke toewijzing. De belangrijkste voorwaarden staan hieronder opgesomd:

  • Per toekomstig huishouden mag er slechts 1 inschrijving worden gedaan.
  • Aan het invullen en insturen van een inschrijving kan geen enkel recht op toewijzing van een woning worden ontleend.

Lees verder over de toewijzing

Mijn Eigen Huis

Inschrijven voor de woningen doe je via je Mijn Eigen Huis account. Daar staan jouw persoonlijke gegevens, voorkeuren en de verkoopdocumenten. Daarnaast zie je hier straks de uitslag van de loting en kan je straks zelf aangeven hoe jij je woning wilt aankopen: volledig online, bij de makelaar of een combinatie daarvan. Je kunt je alleen met een account inschrijven voor de woningen. Heb je nog geen account? Bekijk via onderstaande button hoe je er een aanmaakt.

Mijn Eigen Huis

Wonen in Spoorpark

Alle informatie over de woningen staat online en kun je downloaden wanneer dat jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren kan online via Mijn Eigen Huis. In dit bericht lees je alles over de inschrijving.

Wonen in Spoorpark is wonen in een groene wijk op fietsafstand van het heerlijke centrum van Mijdrecht. Wil je de natuur in? Geen probleem, want vanuit Spoorpark ben je zo in prachtige natuurgebieden, maar ook de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn eenvoudig te bereizen vanuit Mijdrecht. 

image alt

De Spoorpark-woningen in 3D

Het kopen van een huis is spannend. Uiteraard wil je graag zien hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien. En dat is toch wel een ding bij nieuwbouw omdat deze in de meeste gevallen nog gebouwd moeten worden. Daarom maken we voor Spoorpark gebruik van de 3D woonconfigurator. Bekijk jouw favoriete appartement of woning nu in 3D.

3D-viewer
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt!
Wil jij in aanmerking komen voor een woning? Bekijk het aanbod