Maak alvast kennis met de makelaars van Spoorpark

27 september '21

Je hebt straks de mogelijkheid om het volledige aankoopproces voor een woning of appartement in Spoorpark digitaal te doorlopen. Maar wat als je liever met één van onze makelaars aan tafel wilt? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben zelfs meerdere makelaars klaar staan, om je tijdens het aankoopproces te informeren en jouw eventuele vragen te beantwoorden.

We stellen ze graag even aan je voor.

image alt

EKZ | Makelaars Uithoorn

Peter Kruit is een ervaren makelaar, met een specialisme in nieuwbouw, die de regio goed kent. Peter en zijn collega's van EKZ Makelaars staan klaar om het kopen van jouw woning of appartement in Spoorpark in goede banen te leiden. De makelaars zijn uitermate enthousiast over het nieuwe project: "Spoorpark is een fantastische plek met een mooi verleden, midden in het dorp."

EKZ | Makelaars Uithoorn
Wiegerbruinlaan 39
1422 CB Uithoorn
Tel: 0297 567863

EKZ Makelaars
image alt

Vida Makelaars

De makelaars van Vida Makelaars zijn goed bekend in de gemeente De Ronde Venen. Zowel in de bestaande bouw als bij diverse nieuwbouwprojecten staan zij hun klanten bij. Zo kijken ze uit om jou te helpen bij het kopen van jouw nieuwe huis in Spoorpark. "Door onze persoonlijke aandacht weten wij wat voor u belangrijk is en kunnen wij u gericht adviseren en begeleiden. Met bevlogenheid en vakmanschap staan wij voor maatwerk, kwaliteit, creativiteit en snelheid."  

Vida Makelaars og
Dorpsstraat 14
3641 EC Mijdrecht
Tel: 0297-212987

Vida Makelaars