Nieuwbouwproject Spoorpark uitverkocht: Laatste 2-onder-1-kapwoning verkocht

12 december '23

Het is een fantastische mijlpaal voor de nieuwe wijk Spoorpark in Mijdrecht, want het project is officieel uitverkocht. Begin van december is de laatste 2-onder-1-kapwoning verkocht, waarmee het project volledig is uitverkocht. Dit succesvolle project heeft veel belangstelling getrokken van potentiële kopers en in twee fases hebben alle woningen een bewoner gevonden.

image alt

Comfortabele en stijlvolle woonomgeving

Spoorpark, gelegen op een centrale locatie in Mijdrecht, bood een breed scala aan moderne en duurzame woningen. Met zijn eigentijdse architectuur en hoogwaardige afwerking was het project een aantrekkelijke keuze voor woningzoekers die op zoek waren naar een comfortabele en stijlvolle woonomgeving.

De verkoop van de laatste woning markeert het einde van een succesvol hoofdstuk voor Spoorpark. Het project heeft niet alleen aan de vraag naar moderne woningen voldaan, maar heeft ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap en het verrijken van Mijdrecht. We wensen alle bewoners van dit nieuwbouwproject een voorspoedige toekomst.

Heb je een vraag? Neem contact op
Ook woningzoekende? Bekijk de projecten van BPD