Kom je even binnen kijken?

8 november '23

In het nieuwe wijkje Spoorpark in Mijdrecht is nog slechts 1 bouwnummer beschikbaar. Dat is een net opgeleverde nieuwbouwwoning. Spiksplinternieuw dus. En dat betekent dat je er direct in kunt in deze royale 2 onder 1 kapwoning! Geïnteresseerd?

Je bent van harte welkom voor een bezoekje op zaterdag 11 en 18 november as., tussen 11:00 en 12:00 uur. Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig. 

Spoorpark - Aan het Spoor 106

Steek jij binnenkort de sleutel in het slot van de zijentree van deze royale 2 onder 1 kapwoning met 5 slaapkamers? Dat kan, want de oplevering van deze modern industriële woning met roodoranje gevel heeft namelijk al plaatsgevonden. Dat scheelt enorm in dubbele maandlasten! Is deze 2-onder-1-kapwoning (bouwnummer 22 / Aan het Spoor 106) met karakteristiek sheddak jouw droomhuis?

En nu kopen heeft nog een bijkomend voordeel. Deze woningen zijn al opgeleverd!

  • Koopsom € 640.000 v.o.n.
  • Woonoppervlakte van 178 m2
  • 5 kamers
  • EPC = 0, dus lagere energielasten

Wonen in Spoorpark

Nog net zo statig als vroeger doemt het voormalig stationsgebouw op wanneer je de wijk binnen rijdt. De belijning op het fietspad herinnert je eraan dat je fietst over de oude spoorlijn. Je voelt de historie van het gebied, maar ziet dat de tijd niet heeft stilgestaan. Je kijkt trots om je heen en geniet van al het moois. Onderweg begroet je de buurtkinderen die spelen in het kleurrijke park, je zwaait naar de buurvrouw die voorbij wandelt. Met de wind in de haren kom je bij je woning aan. Bestemming bereikt: hier in Spoorpark Mijdrecht kom je thuis.

Een woning kopen? Dat doe je zo!
Iets vragen? Neem contact op