Primeur in Spoorpark fase 2; eerste woning verkocht

17 mei '23

Spoorpark in Mijdrecht heeft een bijzondere mijlpaal bereikt met de eerste verkochte woning van Spoorpark fase 2. Dit spannende nieuws markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van dit nieuwbouw project. Met zijn gunstige locatie en diverse aanbod van woningen, heeft Spoorpark fase 2 zich gevestigd als een gewilde woonbestemming in de regio.

image alt

Spoorpark in Mijdrecht

In Spoorpark fase 2 worden vier 2-onder-1-kap-woningen aangeboden, die ontworpen zijn met oog voor kwaliteit en comfort. De eerste handtekeningen zijn gezet, wat aantoont dat de woningen in dit project in de smaak vallen. Met de ruime opzet en moderne architectuur bieden deze woningen een uitstekende leefomgeving voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Wonen in Mijdrecht

De locatie van Spoorpark fase 2 is een van de vele troeven. Het project bevindt zich in de directe nabijheid van het centrum van Mijdrecht, met alle voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast is de ligging gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer, waardoor de bereikbaarheid van steden als Amsterdam en Utrecht en de luchthaven Schiphol uitstekend is. Mijdrecht is klaar om zijn reputatie als een bloeiende en levensvatbare woonomgeving verder uit te bouwen.

Reservekandidaat worden?

Wil je ook de kans krijgen om een van de gewilde 2-onder-1-kap-woningen in Spoorpark fase 2 in Mijdrecht te bemachtigen? Hoewel de eerste woning al verkocht is, is er nog steeds de mogelijkheid om je in te schrijven als reservekandidaat. Door je in te schrijven, blijf je op de hoogte van eventuele beschikbaarheid. Mis deze kans niet en schrijf je nu in als reservekandidaat voor Spoorpark fase 2 in Mijdrecht!

Heb je een vraag? Neem contact op
Reservekandidaat worden? Bekijk het aanbod