Kom naar het start verkoop event in Spoorpark

31 maart '23

Nog even en dan gaan ook de laatste 4 woningen van Spoorpark in Mijdrecht in de verkoop. Het gaat in deze tweede fase om twee 2-onder-1-kap-woningen van 178 tot 191 m2. Het unieke aan deze verkoop, is dat deze nieuwbouwwoningen al bijna klaar zijn. De oplevering vindt in het voorjaar van dit jaar plaats. Dat betekent dat je al snel de sleutel krijgt en jouw nieuwe huis kan afbouwen naar jouw wensen.

Kom ook op 6 april naar Spoorpark en bekijk deze woningen zelf.

6 april 2023

Start verkoop Event

image alt

Jouw favoriete woning?

Omdat de oplevering al bijna volgt, houden we een Open Huizen Route. Deze staat gepland voor 6 april van 15:00 tot 17:30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Mocht je interesse hebben in één van de woningen, kom dan langs op de bouwplaats en stel jouw eventuele vragen tijdens het event aan de makelaar ter plaatsen.

Vanaf 6 april kan je je via de website inschrijven als geïnteresseerde en maak je kans om een optie te krijgen op jouw favoriete woning. Het is geen vereiste om daarvoor ook de woning te hebben gezien.

image alt

Een nieuwbouwwoning kopen

Wil je meer weten over hoe de aankoop van een nieuwbouw woning gaat of hoe de toewijzing wordt uitgevoerd, lees dan meer op de ‘Woning kopen’-pagina.

Lees meer
Wil jij hier wonen? Bekijk het aanbod
Hoe gaat de toewijzing? Lees verder