Lekker wonen in Mijdrecht

11 januari '21

Mijdrecht heeft een dorpskarakter met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Fiets even het dorp in voor een broodje of drink een kopje koffie met je vrienden. En als je in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam moet zijn, zijn deze steden vanuit Mijdrecht goed te bereiken.

image alt

Dichtbij het centrum én de natuur

Mijdrecht heeft het beste van twee werelden, want je bent zo in het centrum en binnen enkele minuten loop je een groen recreatiegebied in. Dat maakt het een geliefde plek voor veel verschillende doelgroepen in alle leeftijdsgroepen.

image alt

Het plan van Spoorpark

De wijk Spoorpark komt op een historische plek. De wijk wordt gebouwd op het oude stationsterrein waar nu nog steeds het karakteristieke stationsgebouw staat. Deze wordt  in de komende periode opgeknapt. Heb je de ‘spoorlijn’ al gezien? Een hommage aan de oude spoorlijn is opgenomen in de plannen voor spoorpark en komt door de wijk te lopen.

Spoorpark, een plek met een rijke historie.

Veel verschillende woningtype

In Spoorpark komen veel verschillende woningtype waardoor deze wijk een geschikte plek wordt veel iedereen. Daarnaast zijn de huizen van moderne architectuur, gemaakt van bijzondere materialen. De woningen wordt licht en tevens toekomstbestendig omdat deze gasloos worden.  

Naast koopwoningen komen er in Spoorpark ook huurwoningen.

Is Mijdrecht wat voor jou?

Wonen in Spoorpark doe je op een plek met een rijke historie, met een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Mijdrecht. Alle (dagelijkse) voorzieningen en de aansluiting zijn op fietsafstand gelegen. 

Blijf op de hoogte van de plannen van Spoorpark, schrijf je in voor de nieuwsbrief.