Wonen in Mijdrecht?

30 april '21

Een nieuwbouwwoning in Mijdrecht? Jazeker! Wonen in Mijdrecht, in het landelijke Groene Hart, in een park, op een mooie historische locatie. En toch vlakbij oa. Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Woon je nu nog niet in Mijdrecht en overweeg je om hier te gaan wonen? Wij kunnen je helpen om de stap te maken. Daarom 4 goede redenen om voor Mijdrecht te kiezen.

Ben je na het lezen van onderstaande overtuigd dat Mijdrecht jou veel te bieden heeft? Schrijf je in voor de projectfase van het nieuwbouwproject Spoorpark en ontvang het laatste nieuws over dit project dat dit voorjaar in verkoop gaat. 

Schrijf je in
image alt

Meer ruimte

Woon je in de buurt van de Randstad of zelfs in de stad, dan biedt dat natuurlijk heel veel mogelijkheden. Maar het heeft een groot nadeel: de beperkte ruimte. Vooral als je een gezin hebt met groter worden kinderen en je vaker thuis zal (blijven) werken, dan heb je met z’n allen vooral veel behoefte aan meer ruimte.

In steden als Amsterdam en Utrecht is dat behoorlijk lastig en erg duur. In Mijdrecht daarentegen woon je (nog) relatief goedkoper, en heb je meer ruimte. Je eigen thuiswerkplek, iedereen een eigen slaapkamer en natuurlijk een tuin om te ontspannen. En dan hebben we het nog niet eens over de omgeving!

image alt

Landelijk en toch overal dichtbij

In het Groene Hart van Nederland, het landelijke en het relatief dunbevolkte deel van de drukke Randstad, daar ligt Mijdrecht. Mijdrecht is de grootste plaats van de gemeente de Ronde Venen. Vlakbij grote en middelgrote steden als Amsterdam, Utrecht, Woerden, Leiden, Schiphol en Gouda. En toch een rustige en landelijke omgeving, zelfs met de officiële status van Nationaal Landschap.

In Mijdrecht woon je nog in een rustige en overzichtelijke gemeente met alle voorzieningen. Omringd door een eeuwenoud landschap en in de buurt van heel veel plassen, meren en heel veel rust.

image alt

Perfecte ontspanning

Je werkt in een dynamisch en drukke omgeving, en ontspant in je vrije tijd in het rustige Mijdrecht, in het park, in je eigen tuin. Met op fietsafstand bijv. de Westeinder-, de Nieuwkoopse-, de Vinkeveense- of de Loosdrechtse plassen, waar je kunt varen, zeilen, surfen en zwemmen. De omgeving van Mijdrecht is ook een ideaal wandelgebied. We schreven al eerder over het Bellopad dat in Spoorpark zelfs begint.

Voor wielrenliefhebbers is de directe omgeving natuurlijk een perfect fietslandschap. Met mooie vergezichten en veel rustieke plekken om even te stoppen. Een waar fietsparadijs!

image alt

Lekker overzichtelijk

Mijdrecht in de middle of nowhere? No way! Mijdrecht is zeker niet de middle of nowhere! Je woont hier in het Groene Hart, het grootste stadpark van de wereld. En dat is een rustige en landelijke omgeving met in het centrum van Mijdrecht (op loopafstand) alle soorten winkels. Het dorp met rond de 16.000 inwoners heeft een aantal kleine nieuwbouwwijken, diverse basscholen, een middelbare school met mavo, havo en atheneum en heel veel verenigingen. Kleinschalig en lekker overzichtelijk.

En in Mijdrecht zijn natuurlijk ook hele mooie terrassen. Sinds kort ook hier weer open! Een ideale plek om te verkennen en de couleur locale op te snuiven. Kom eens kijken!

  Bekijk de woningen in Spoorpark
  Verken wandelend de omgeving